YOGA VOOR JONGEREN

YOGA VOOR JONGEREN

Yoga voor jongeren

De Yogales

TrueColorz Yoga voor jongeren wordt aan 2 verschillende leeftijdsgroepen gegeven, de leeftijd is een indicatie en zeker geen keurslijf. Zo kan het zijn dat je als 13-jarige meer thuis voelt in de 10+ les of dat je op je 9e jaar al mee kan doen. Het is altijd mogelijk om in beide lessen een keer mee te doen, zodat je zelf kan ervaren wat het beste bij jou past.

De meeste oefeningen in mijn lessen vinden hun oorsprong uit de Hatha Yoga. Ik vind het leuk om meerdere stijlen in mijn lessen te integreren, iedere vorm van yoga heeft wel iets moois te bieden.

Een les bestaat uit yogahoudingen en -bewegingen, zonnegroeten, adembewustzijn, concentratie- en ontspanningsoefeningen en mindfulness.

Yoga voor jongeren

Hoe doen we dat?

Op een yogamat, op blote voeten en makkelijk zittende kleding. Je kan iets warms meenemen om tijdens de eindontspanning aan te doen. Door  yoga te doen raak je veel afvalstoffen kwijt, het is daarom belangrijk om na de les voldoende water te drinken om deze afvalstoffen te kunnen afvoeren. Tijdens de les zijn we off line 😉

Yoga voor jongeren

WAAR doen we dat?

In het mooiste huis van Klarendal: Yogahouse Arnhem, modekwartier Arnhem. De fijne sfeer en warmte is bij binnenkomst direct voelbaar. Een gezellig ingerichte loungeruimte om wat te drinken na de les of om even te wachten voor de les. Een ruime zaal met lichtkoepel, vloerverwarming en aparte kleedruimte. Yogamatten, meditatiekussens, dekens e.d. aanwezig.

Yogahouse Arnhem
Putstraat 11
6822 BE Arnhem
(2 minuten lopen vanaf station Velperpoort)

Yoga voor jongeren

WANNEER doen we dat?

Elke vrijdagmiddag in Yogahouse Arnhem
vanaf 10 t/m 12 jaar – van 15:45 uur tot 16:45 uur:
13 jaar en ouder – van 17:00 uur tot 18:00 uur

Wat kost het?

  • Proefles € 5,-
  • Losse les € 12,50
  • Yogakaart van 5 lessen € 50,-
  • Yogakaart van 10 lessen € 90,-

YOGA INZETTEN OP SCHOLEN

True Colorz yoga op school is ook in te zetten als keuze cursus vak op middelbare scholen, of voor de bovenbouw op basisscholen. Voor meer informatie en tarieven kunt u contact met mij opnemen: patricia@truecolorz.nl / 06 455 22 711

Yoga Nidra

YOGA NIDRA

Herstel van elk facet van je lichaam.

Yoga nidra
Herstel yoga

HERSTEL YOGA

Voor jouw vooruitgang en verwerking.

Herstel yoga
Yoga bij kanker

YOGA BIJ KANKER

Verminder lichamelijke en mentale klachten.

Yoga bij kanker